DİYARBAKIR GÜZEL SANATLAR LİSESİ 2019 YILI YETENEK SINAVI BAŞVURU KOŞULLARI VE GEREKLİ EVRAKLAR

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

1) Başvuru Dilekçesi: Okul müdürlüğümüzden temin edilecektir.

2) Resimli Nüfus  Cüzdanı aslı ve Fotokopisi

3) 2018-2019  eğitim ve öğretim yılında ortaokuldan mezun olan öğrenciler başvurabilirler.

NOT 1: Başvurular saat 10:00 ile 15:30 saatleri arasında yapılacaktır.

NOT 2: Müzik yetenek sınavına gelecek olan öğrencilerin çaldığı bir enstrüman varsa getirecektir. Resim yetenek sınavına gelecek olan öğrenciler hiçbir malzeme getirmeyeceklerdir.Gerekli olan malzeme okul idaresi tarafından temin edilecektir. ( Duralit,kağıt,kalem,silgi,telefon vb )

NOT 3: LGS puanı şartı bulunmamaktadır.

NOT 4: Yetenek sınavımızı kazanan öğrenci LGS puanı ile merkezi yerleştirme için tercih yapıp yerleştiği taktirde okulumuzdaki kayıt hakkından vazgeçmiş

sayılacaktır.

NOT 5: Okulumuzun öğrenci servisi bulunmamaktadır.Öğrencinin okula ulaşımından okul idaresi sorumlu değildir.

NOT 6: Okulumuzda sadece kız pansiyonu bulunmaktadır. Okulumuza kayıt yaptıran erkek öğrencilerimizden  pansiyon ihtiyacı olan öğrencilerin barınmalarından okul idaresi sorumlu değildir.

Yayın: 23.05.2019 - Güncelleme: 02.07.2019 08:11 - Görüntülenme: 1510