Tem

RESİM VE MÜZİK KONTENJANLARIMIZDA SON DURUM : Yedek Listedeki öğrencilerimizin tamamı kayıtlarını yapmışlardır. Böylelikle 30 Resim ve 30 Müzik kontenjanımız dolmuştur.

Tem

EĞER ASİL OLARAK KAZANAN ÖĞRENCİLERDEN KAYIT YAPTIRMAYAN OLURSA,ONLARIN YERİNE YEDEK BİRİNCİ SIRADAN BAŞLANARAK YEDEK ÖĞRENCİ KAYDI YAPILACAKTIR.

Tem

RESİM VE MÜZİK YETENEK SINAVINDA ASİL OLARAK SINAVI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI 8-9-10 TEMMUZ 2019 TARİHLERİNDE  OKULUMUZDA YAPILACAKTIR.KAYIT ESNASINDA MUTLAKA ÖĞRENCİNİN YASAL VELİSİ VE ÖĞRENCİNİN KENDİSİ GELMEK ZORUNDADIR.

Haz

10.06.2019 TARİHİNDE OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YIL SONU KONSERİ VERİLDİ.KONSER SONRASI KEP TÖRENİ YAPILDI.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

ABD'li akademisyen Doç.Dr. Vanessa CORNETT  tarafından müzik öğrencilerimize Performans Kaygı Yönetimi semineri verildi.Seminere öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gösterildi.

OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA MÜZİK ÖĞRENCİLERİMİZ PİYANODAKİ YETENEKLERİNİ SERGİLEDİLER.BU MÜZİK ZİYAFETİ İÇİN EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLEN GİTAR VE YAN FLÜT  ETKİNLİĞİNE ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ.  ETKİNLİKTE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Resim bölümü öğrencileri ve öğretmenleri, derslerde yaptıkları çalışmalardan örneklerin yer aldığı harika bir sergiye imza attılar.Sergimizin düzenelenmesinde emeği geçen herekese teşekkür ederiz.

Nis

Diyarbakır Güzel Sanatlar  Lisesi olarak bahar şenliğimiz düzenlendi. Şenlikler kapsamında öğrencilerimizin tamamının katıldığı  etkinlikler yapıldı. Bu etkinlikler çerçevesinde her sınıf düzeyinde halat çekme, yumurta taşıma, çuval yarışı vb. yarışmaları yapıldı.Müzik öğrencilerimiz tarafından mini bir konser verildi.Şenliğimizde Değerli Sanatçımız Ferat ÜNGÜR sahne aldı.

Şenliklerde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Türkiye Kas Hastalıkları Derneğinin Türkiye genelinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında yapılan "Engelsiz Bir Dünya İçin" adlı resim yarışmasında Türkiye birincisi olan 11. Sınıf öğrencimiz Cihan TAYLAN, Okul Müdürümüz Hanifi ÇAÇAN ve Resim Bölümü Zümre Başkanı S.Aziz TİLKİ İl Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Feysel TAŞÇIER tarafından makamına kabul edildi.