Ekm

DİCLE ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUARI ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN  OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA TÜRK SANAT MÜZİĞİ TANITIM KONSERİ VERİLDİ.

Ekm

Bu yıl 7'incisi düzenlenen Diyarbakır Kitap Fuarını öğrencilerimizle gezdik.Binlerce kitabın olduğu standlar öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

Ortaöğretime Uyum Programı ile;

• Ortaöğretim kurumlarında eğitim öğretime başlayan hazırlık ve 9. sınıf öğrenci ve velilerinin eğitim ve öğretim dönemi başlamadan önce öğrenim görecekleri okul hakkında bilgilendirilmesi,
  • Öğrencilerin yeni girdikleri okul ortamına kısa sürede uyum sağlamalarına katkıda bulunacak becerilerin kazandırılması ve okula aidiyet duygusunun geliştirilmesi,
  • Öğrencilerin okulun anlamlı ve değerli bir parçası olduklarına dair inançlarının kuvvetlendirilmesi ve akademik başarılarının artırılması,
  • Öğrenciler için koruyucu ve destekleyici eğitim ortamının oluşturulması,
  • Ortaöğretim düzeyinde devamsızlık, sınıf tekrarı ve örgün eğitim dışına çıkma oranlarının azaltılması amaçlanmaktadır.

Tem

RESİM VE MÜZİK KONTENJANLARIMIZDA SON DURUM : Yedek Listedeki öğrencilerimizin tamamı kayıtlarını yapmışlardır. Böylelikle 30 Resim ve 30 Müzik kontenjanımız dolmuştur.

Tem

EĞER ASİL OLARAK KAZANAN ÖĞRENCİLERDEN KAYIT YAPTIRMAYAN OLURSA,ONLARIN YERİNE YEDEK BİRİNCİ SIRADAN BAŞLANARAK YEDEK ÖĞRENCİ KAYDI YAPILACAKTIR.

Tem

RESİM VE MÜZİK YETENEK SINAVINDA ASİL OLARAK SINAVI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI 8-9-10 TEMMUZ 2019 TARİHLERİNDE  OKULUMUZDA YAPILACAKTIR.KAYIT ESNASINDA MUTLAKA ÖĞRENCİNİN YASAL VELİSİ VE ÖĞRENCİNİN KENDİSİ GELMEK ZORUNDADIR.

Haz

10.06.2019 TARİHİNDE OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YIL SONU KONSERİ VERİLDİ.KONSER SONRASI KEP TÖRENİ YAPILDI.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

ABD'li akademisyen Doç.Dr. Vanessa CORNETT  tarafından müzik öğrencilerimize Performans Kaygı Yönetimi semineri verildi.Seminere öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gösterildi.

OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA MÜZİK ÖĞRENCİLERİMİZ PİYANODAKİ YETENEKLERİNİ SERGİLEDİLER.BU MÜZİK ZİYAFETİ İÇİN EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLEN GİTAR VE YAN FLÜT  ETKİNLİĞİNE ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ.  ETKİNLİKTE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.