Şbt

YENİŞEHİR DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ MÜNAZARA YARIŞMASINA KATILDILAR.."EMPATİ İNSANI ZAYIF KILAR"KONULU MÜNAZARADA ÖĞRENCİLERİMİZİN PERFORMANSI YOĞUN İLGİ TOPLADI..

Şbt

CUMHURİYET FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER..ZİYARET ESNASINDA MİSAFİR ÖĞRENCİLERİMİZ GÖRSEL SANATLAR BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE RESİM ÇALIŞMALARI YAPTILARI. AYRICA MÜZİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ MİSAFİRLERİMİZE KÜÇÜK BİR DİNLETİ VERDİLER.

Ock

5. EĞİTİM BÖLGESİ MÜDÜRLER TOPLANTISI, YENİŞEHİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ HÜSAMETTİN ATLI BAŞKANLIĞINDA OKULUMUZDA YAPILDI

Ara

İKSV (İSTANBUL KÜLTÜR SANAT VAKFI) İŞBİRLİĞİYLE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ 15. İSTANBUL BİANELİ GEZİSİ YAPILDI..